Червоні Яшмоїди Аргентинських островів (архіпелаг Вільгельма Західної Антарктики) - Крижановська Анастасія Романівна (My University, 2023)
Метою магістерської роботи є визначення мінералого-петрографічних особливостей яшмоїдів Аргентинських островів для з’ясування їх походження.