Німецький експресіонізм в оцінці Юрія Клена - Жовтані, Р. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2007)
Досліджено специфіку німецького експресіонізму в оцінці Юрія Клена на матеріалі його літературно-критичних та літературознавчих статей.

Рeculiaritie German Expressionism as evaluated by Yu. Klen based on his literary of critical articles and publications areenvestigated.
German Expressionism in Juri Klen's assessment