Дидактизм в українській драматургії кінця ХІХ – початку ХХ століття - Завірюхіна, І. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2011)
Досліджено розвиток в українській драматургії кінця ХІХ — початку ХХ ст. дидактичних елементів, визначено їх місце і роль у структурі драматичного тексту.

The article conveys didacticism in Ukrainian drama texts of the end of the 19th – beginning of the 20th century, its role and significance in drama texts.
Didacticism in the Ukrainian drama texts in the end of the 19th – beginning of the 20th centuries