Балто-чорноморська транспортно-логістична інтеграція та місце в ній України - Смирнов, І. Г. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2011)
Розглянуто основні чинники та складники формування Балто-Чорноморської транспортно-логістичної інтеграції та напрямки участі України в цьому процесі.

Shown the main causes and components of the Baltic-Black Sea transport and logistics integration and directions of Ukraine’s participation in this process.
Keywords: Балтійсько-Чорноморська транспортно-логістична інтеграція, проекти TEN-T, TEDIM, напрямки участі України; Baltic-Black Sea logistical integration system, projects TEN-T, TEDIM projects, Ukraine’s participation directions