МІЖНАРОДНІ СОЦІАЛЬНІ СТАНДАРТИ ДЕРЖАВНИХ СЛУЖБОВЦІВ - Соколов, В. М. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2020)
У статті проаналізовано специфіку міжнародних соціальних стандартів державних службовців. Наведено положення міжнародних нормативно-правових актів у вказаній сфері. Розкрито види міжнародних соціальних стандартів державних службовців та охарактеризовано сутність кожного із них.

In the article the specifics of international social standards of civil servants are analyzed. The provisions of international regulations in this area are given. The types of international social standards of civil servants are revealed and the essence of each of them is characterized.
INTERNATIONAL SOCIAL STANDARDS OF CIVIL SERVANTS
Keywords: Key words: international normative legal acts; social standards; civil servants; civil service.; Ключові слова: міжнародні нормативно-правові акти; соціальні стандарти; державні службовці; державна служба.