Політичні установки як чиник електоральної поведінки сучасної студентської молоді - Горбовцов, Микола Андрійович (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2020)
У ході виконання роботи було проаналізовано чинники, які впливають на електоральну поведінку сучасної студенсткої молоді.Згідно з обраною темою, найбільш доцільним є використання кількісних методів збору інформації, а саме анкетування та глибинне інтерв’ю. Для отримання повної картинки для представлення ситуації з політичною зацікавленністю та електоральною поведінкою студенства було створено анкету.
Keywords: політичні установки; електоральна поведінка; студентська молодь; політична участь; політична свідомість; виборчі орієнтації; політична соціалізація; молодіжний електорат