Гедонізм у ціннісних установках суспільства споживання - Мякенька Олександра Максимівна (My University, 2021)
В ході роботи було розглянуто історичні форми гедонізму та трансформації поняття задоволення у моральній та соціальній філософії. Було прослідковано античні джерела сучасних дискусій, зокрема погляди школи киренаїків та епікурейців. Ключовою рисою перших можна назвати домінування тілесного над духовним та надання переваги кількісно більшим задоволенням. В той час як епікурійці важливим вважалт якісне розрізнення задоволень.