Методи та умови реалізації політики конфіденційності та захисту персональних даних в соціальних мережах - Руденко Катерина Сергіївна (My University, 2022)
В ході виконання роботи виконано дослідження методів та умов реалізації політики конфіденційності й захисту персональних даних у соцмережах. Встановлено, що рішення захисту персональних даних у соціальних мережах формуються з урахуванням заходів організаційно-технічного характеру.Окрім того виділено основні методи захисту персональних даних в соціальних мережах від несанкціонованого доступу, серед яких найефективнішими є застосування різноманітних програмних засобів, таких як DLP, SIEM-системи, застосування криптографічних механізмів а також застосування двохфакторної автентифікації. В роботі запропоновано вдосконалену політику захисту персональних даних соціальної мережі з використанням посиленого алгоритму захисту від несанкціонованої реєстрації та несанкціонованого доступу.