Кіптенко В.К., Безпалько Я.В. Асортимент туристичного продукту Черкаської області - Кіптенко, В. К.; Безпалько, Я. В. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2010)
Асортимент туристичного продукту Черкаської області проаналізовано у контексті визначення потенційних напрямів вдосконалення управління розвитком туризму.

Ассортимент туристического продукта Черкасской области проанализирован в контексте определения потенциальных направлений усовершенствования управления развитием туризма.

The assortment of tourism product of Cherkasy region is analyzed in the context of the potential directions of tourism development management improvement.
Keywords: туристичний продукт території; Черкаська область; управління розвитком туризму