The problems of preparation of thegevelop Europens countres (ХХ cen.) - Сургай, О. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2008)
Article describes some problems of reseating history of professional Europe education of XX century. Analysis of articles, dissertations and monographs showed that sources for shindig history of personal training remembered period is wide enough.

У статті висвітлені деякі проблеми дослідження історії професійної освіти Європи ХХ ст. Аналіз статей, дисертацій та монографій показав, що джерельна база для вивчення історії підготовки робітничих кадрів у вищезгаданий період є досить широкою.
Концепції підготовки кваліфікованих робітників у розвинутих країнах Європи (ХХ ст.)