Вищий суд з питань інтелектуальної власності. Правові засади формування та функціонування - Сологуб Вікторія Вікторівна (My University, 2022)
Робота присвячена правовому регулюванню та засадам функціонування Вищого суду з питань інтелектуальної власності. Судова реформа 2016 року розпочала процес його створення, який досі триває, хоча був майже повністю зупинений у 2017 році. У роботі розглядається готовність української правової та судової системи до запуску суду, питання урегульованості його діяльності та необхідності створення, повноважень та юрисдикції, розглянуто проблеми при його створенні та запропоновано шляхи для їх вирішення.