Let's learn in Skovoroda - Семенюк, Г. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2022)
300 years have passed since the birth of Hryhoriy Skovoroda...

Минає 300 років із дня народження Григорія Сковороди...
Вчімося у Сковороди