Бальнеологічні курорти Угорщини на світовому туристичному ринку - Матвієнко, Н. М.; Матвієнко, В. М.; Ігнатенко, А. В. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2012)
Проаналізовано місце бальнеологічних курортів Угорщини на світовому туристичному ринку та досліджено перспективи їх розвитку.

Проанализировано место бальнеологических курортов Венгрии на мировом туристическом рынке и исследованы перспективы их развития.

The place of balneological resorts of Hungary in the world tourist market and the prospects of their development are investigational is analysed.
Keywords: бальнеологічні курорти; Угорщина; лікувально-оздоровчий туризм; велнес-туризм; бальнеологические курорты; Венгрия; лечебно-оздоровительный туризм; balneological resorts; Hungary; health-related tourism; wellness-туризм