Програмна система обліку у ветеринарній клініці - Ткаченко Анастасія Олексіївна (My University, 2022)
Дана дипломна робота присвячена створенню зручної для використання лікарями і власниками тварин системи обліку та пов’язаних з обліком процесів домашніх улюбленців з використанням сучасних технологій та розробці бази даних для цієї системи. Розроблене програмне забезпечення являє собою програму, яка надає змогу завантажувати в базу дані, зберігати ці дані в обліковому записі користувача та шукати потрібні дані. У даній дипломній роботі було розроблено архітектуру, модуль авторизації та реєстрації, модуль завантаження даних та модуль зв’язку з БД, а також розроблено дизайн програмної системи.