Асимптотика згорток процесів відновлення - Фещенко Ірина Олексіївна (My University, 2023)
Мета роботи знайти зображення для згорток процесів відновлення та їх математичного сподівання. Дослідити асимптоматичні властивості згорток процесів відновлення. Об"єкт дослідження : згортки процесів відновлення. Предмет дослідження : граничні теореми для згорток процесів відновлення.

Мета роботи знайти зображення для згорток процесів відновлення та їх математичного сподівання. Дослідити асимптоматичні властивості згорток процесів відновлення. Об"єкт дослідження : згортки процесів відновлення. Предмет дослідження : граничні теореми для згорток процесів відновлення.