Пристрій пеленгації джерел електромагнітного випромінення в діапазоні 2.4-2.48 ГГц - Грошев, Михайло Олександрович (My University, 2025)
Мета роботи – побудова пристрою пеленгації джерел електромагнітного випромінення. Наведено відомості про сфери застосування 2.4 ГГц, та стандарти зв’язку які займають цей діапазон. Описано теоретичні аспекти пеленгування та їх практичні реалізації. А також існуючи технічні засоби пеленгації. Було розроблено електричну принципову схему та електричну структурну схему на основі яких було розроблена друкована плата, корпус до неї та побудовано пеленгатор мереж Wi-Fi та пристроїв, що працюють за бездротовим протоколом зв’язку BLE, які якраз знаходяться в діапазоні частот вказаних в назві.
Keywords: пристрій пеленгації; випромінення