Практикум з психології особистості - Бахвалова, Аліна Валентинівна; Грузинова, Ксенія Михайлівна (My University, 2025)
У методичних рекомендаціях до дисципліни «Практикум з психології особистості» представлено тематичний план практичних занять, методичні вказівки для самостійної підготовки студентів, виконання лабораторних робіт, створення файлів із автоматизованим підрахунком результатів тестування (Excel), а також написання психологічного портрету особистості. Основний акцент у змісті методичних рекомендацій зроблено на всебічній підготовці студентів як майбутніх дослідників, знайомстві з психодіагностичним інструментарієм та автоматизованими способами обробки даних, отриманих під час психодіагностичних досліджень.
Рекомендовано до друку Вченою радою факультету психології Київського національного університету імені Тараса Шевченка (протокол №11 від 27 березня 2025 року).
Keywords: психологія особистості