A collection of selected works of famous Ukrainian syntaxists - Христіанінова, Раїса Олександрівна (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2021)
The book review: Syntax of the Ukrainian language: textbook in 2 parts / A. Moisiienko, V. Chumak, S. Shevel eds. Kyiv : Publishing house “Kyiv University”, 2019.

Рецензія на: Синтаксис української мови: хрестоматія: у 2 ч. / Упоряд. А. Мойсієнко, В. Чумак, С. Шевель. Київ : ВПЦ “Київський університет”, 2019.
Зібрання вибраних праць відомих українських синтаксистів