Веб-застосунок для аналізу динаміки наукометричних даних науковців - Кітахієв Юрій (My University, 2023)
Мета даної роботи полягає в удосконаленні комп’ютерних засобів побудови АІСІ діаграм та винайденні додаткових науковометричних даних, придатних для простого порівняльного аналізу динаміки дослідницької активності декількох науковців. Ключові слова: наукометричні дані, аналіз даних, візуалізація даних, Web of Science, Scopus, Google Scholar, H-індекс, індекс цитування, Python, Matplotlib, Requests, Beautifulsoup, Django.