Психологічні особливості емоційного вигорання у гуманітарних працівників - Удовенко Світлана (My University, 2024)
Мета дослідження. Метою роботи є вивчення психологічних особливостей емоційного вигорання у гуманітарних працівників. Практичне значення дослідження полягає в розробці рекомендацій для фахівців, які працюють у сфері профілактики та корекції емоційного вигорання, а також для гуманітарних працівників, що мають справу з психоемоційним вигоранням у своїй професійній діяльності. Результати дослідження можуть бути використані для впровадження тренінгів, програм підтримки працівників та покращення робочих умов у гуманітарній сфері.
Keywords: емоційне вигорання; гуманітарні працівники; гуманітарні професії