Розробка та реалізація новинного телеграм-каналу Регіон NEWS - Кошуба Анастасія Іванівна (My University, 2022)
У ході виконання роботи було створено інформаційний телеграм-канал для українців, щоб поєднати суспільно-важливі серйозні теми із періодичним розважальним контентом, проаналізовано та визначено головні умови успішної діяльності телеграм-каналу як комунікаційної платформи та платформи для майбутнього заробітку. Проєкт «Регіон News» має інформаційний характер та спрямований на підвищення обізнаності населення щодо війни в Україні та існує у вигляді телеграм-каналу. Одна з собливостей телеграм-каналу – це те, що кожен українець може стати громадським журналістом. Тобто можна у будь-який час надіслати адміністратору каналу новину/фото/відео і після ретельної перевірки визначається, чи буде дана інформація опублікована. В основному це фото, або відео з місця подій.