Зарубіжний досвід розробки та впровадження стратегій економічного відновлення країни після збройних конфліктів - Сидорова Поліна Андріївна (My University, 2023)
Кваліфікаційна магістерська робота присвячена дослідженню зарубіжного досвіду розробки та впровадження стратегій економічного відновлення країни після збройних конфліктів. Зазначений аналіз виконується з метою визначення найкращих практик та рекомендацій для України. У ході дослідження розглядаються стратегії відновлення, фінансування, міжнародна співпраця та інновації. Результати дослідження можуть сприяти ефективному відновленню економіки та суспільства після конфлікту. Ключові слова: збройні конфлікти, економічне відновлення, міжнародна співпраця, стратегії, рекомендації, інновації.

The master's thesis is devoted to the study of foreign experience in developing and implementing strategies for economic recovery after armed conflicts. This analysis is carried out to identify best practices and recommendations for Ukraine. The study examines recovery strategies, financing, international cooperation, and innovation. The results of the study can contribute to the effective recovery of the economy and society after the conflict. Keywords: armed conflicts, economic recovery, international cooperation, strategies, recommendations, innovations.
Foreign experience in the development and implementation of strategies for economic recovery after armed conflicts