Аудіовізуальний проєкт у жанрі мок'юментарі «Шах і мат» - Воронов, Михайло (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2021)
В рамках роботи надано до показу фільм у жанрі мок’юментарі з елементами комедії. Історія починаючого шахиста, який стає одним з найпопулярніших людей в Україні. І на якого чекає головне протистояння в його житті. Сценарій розповідає історію хлопця, який випадково потрапив на турнир шахистів та послідовно через свій важкий характер стає головною зіркою цього спорту та одним з найпопулярніших та найскандальніших людей в Україні.
Keywords: Фільм; мок’юментарі; шахи; мат; успіх; протистояння; матч; турнір; чемпіон; зірка; реклама; ферзь; музика; рок