Розробка електронного підручника з курсу “Прикладна логіка” - Орляк Нікіта (My University, 2023)
Метою роботи є розробка електронного підручника з курсу «Прикладна логіка», який дозволяв би користувачам оперативно отримати потрібну інформацію в галузі прикладної логіки, отримати поглиблені знання щодо програмноорієнтованих логік часткових квазіарних предикатів та про секвенційні числення цих логік, про некласичні логіки, зокрема, модальні й темпоральні, та про їх застосування в інформатиці. В процесі виконання випускної кваліфікаційної роботи створено електронний підручник з курсу «Прикладна логіка» із розвинутими методами надання інформації користувачам; проаналізовано та опановано засоби для розробки браузерних застосунків, вироблено практичні навички щодо використання бібліотек та фреймворків; отримано знання щодо програмноорієнтованих логік квазіарних предикатів та їх секвенційних числень, про модальні й темпоральні логіки та про їх застосування в інформатиці й програмуванні. Ключові слова : електронний підручник, JavaScript, HTML, CSS, React, DOM, WEB.