Система захисту від реалізації підробок в аптеках - Кузів Катерина (My University, 2021)
В результаті розробки, було створено систему, яка дозволяє захистити від продажу підробок в аптеках за допомогою двовимірних штрих-кодів, які включають в себе унікальний ідентифікатор кожної упаковки ліків.