Психологічний стрес українців в умовах повномасштабного вторгнення Росії - Козловська Олександра Євгенівна (My University, 2023)
У роботі досліджено відмінності між стресорами та проява ми травматичних симптомів у осіб, що хто виїхали за кордон та тих, хто залишився на території України.