Механізм державного регулювання підприємницької діяльності - Іванчук Дмитро Васильович (My University, 2022)
У роботі визначено сутність, цілі та принципи державного регулювання підприємницької діяльності; досліджено складові елементи механізму державного регулювання підприємництва; визначені принципи та методи здійснення державної регуляторної політики. Проаналізовано вплив державного регулювання на діяльність ТОВ «Агрокомпанія Прикарпаття» та його наслідки та оцінено стан та ефективність механізму державного регулювання підприємництва в кризових умовах. Обгрунтовано пріоритетні завдання, підходи та рекомендації щодо покращення системи регулювання підприємницької діяльності та визначено особливості запозичення світового досвіду для удосконалення механізму державного регулювання підприємницької діяльності в Україні.

Ключові слова: державне регулювання, підприємницька діяльність, економічний стан, підприємництво.