Виклики територіальних громад під час війни: кейс Білоцерківської міської територіальної громади - Шкурко Назар Олександрович (My University, 2024)
Метою дослідження є аналіз основних викликів для територіальних громад під час війни на прикладі Білоцерківської міської територіальної громади. Об’єктом дослідження є Білоцерківська міська територіальна громада в умовах війни. Предметом дослідження є суспільно-географічне дослідження викликів Білоцерківської міської територіальної громади у воєнний період. Проаналізовано виклики та їх особливості у Білоцерківській міській територіальній громаді; досліджено методи вирішення викликів, що активно застосовуються у Білоцерківській міській територіальній громаді; розроблено рекомендації щодо подолання наслідків війни у Білоцерківській міській територіальній громаді.
Keywords: Білоцерківська територіальна громада; воєнний період; територіальна громада