Kazakhstan in the U.S. Foreign Policy Interests (Late 1990 – Early XXI Cent.) - Мінгазутдінова Г. (Видавничо-поліграфічний центр "Київський університет", 2014)
The article touches upon the U.S. economic and security interests in relations with Kazakhstan and defines the place of the latter in the U.S.' foreign policy priorities.

Статтю присвячено комплексу економічних та військових інтересів США стосовно найбільшої центральноазійської держави – Казахстану наприкінці ХХ – на початку ХХІ ст.
Казахстан в системі зовнішньополітичних інтересів США кінця ХХ – початку ХХІ ст.
Keywords: Central Asia; Kazakhstan; oil and gas resources; military cooperation; Центральна Азія; Казахстан; нафтогазові ресурси; військове співробітництво