Main indicators of passenger autotransport system function - Дорошенко, В. І.; Діденко, К. Д. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2005)
The article deals with the problems of appreciation of development passenger autotransport system of the territory.

Присвячено проблемам оцінки рівня розвитку пасажирської автотранспортної системи території.
Основні показники та індикатори функціонування пасажирської автотранспортної системи
Keywords: основні показники; індикатори; функціонування; пасажирська автотранспортна система; територія; рівень розвитку; main indicators; indicators; functioning; passenger road transport system; territory; level of development