Лідер львівської школи ландшафтознавства (до 60-річчя з дня народження професора Анатолія Мельника) - (:unkn) unknown (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2017)
Ювілейне науково-біографічне інтерв’ю до 60-річчя з дня народження професора Анатолія Мельника.
Keywords: Анатолій Васильович Мельник; інтерв'ю