Розробка тематичного Telegram-бота з функцією автоматичного збору та публікації новин про гранти та можливості в галузі цифрових медіа - Ковальчук Віталій (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2021)
Проект передбачає розробку тематичного Telegram-бота з функцією автоматичного збору та публікації новин про гранти та можливості в галузі цифрових медіа. Таку нішу обрано в зв’язку з тим, що сьогодні медіагалузь стрімко розвивається й залучає нові технології, проте процес пошуку актуальної інформації досі є енергозатратним і потребує часу, Telegram-бот дозволить отримувати інформацію швидко та з якісних джерел.
Keywords: Telegram-бот; цифрові медіа; автоматичний збір новин; грантові можливості; парсинг; чат-бот; медіаінновації; цифрова комунікація; інформаційні сервіси