Міжнародні системи мерчандайзингу в управлінні поведінкою споживачів - Пащук, Лідія Віталіївна; Комендант, О. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2014)
Визначено основні проблеми та перспективи використання міжнародного досвіду побудов систем мерчандайзингу як елементу комплексу маркетингу в управлінні поведінкою споживачів, виділено групи базових областей побудов систем мерчандайзингу, виявлено основні форми торгівлі і використання видів мерчандайзингу.

The major problems and perspectives of international experience utilization as element of marketing mix to manage the customer behavior, major forms of trade were defined and approaches to merchandising tools application.
International Systems of Merchandising to Manage the Customer Behavior
Keywords: міжнародні системи мерчандайзингу; комплекс маркетингу; поведінка споживача; міжнародний ри- нок; просування продажів; systems of merchandizing; marketing mix; customer behavior; international market; sales promotion