Дослідження синхронізації економічних циклів - Servetnyk, N. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2014)
The paper researches business cycles synchronization. The fluctuations in post-Soviet countries are considered. The study examines different measures of synchronization in groups of countries according to some criteria.

В статті вивчаються способи оцінки синхронізації економічних циклів. Вивчаються коливання економічної активності в постра- дянських країнах. Оцінюються різні міри синхронізації в групах країн згідно визначених критеріїв.
Studying Business Cycles Synchronization
Keywords: business cycle; synchronization; measures of synchronization; credit rating; Економічний цикл; синхронізація; міри синхронізації; кредитний рейтинг