Аналітика природномовних текстів - Морозов, Віктор Володимирович; Тімінський, Олександр Георгійович; Єременко, Богдан Михайлович (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2025)
Методичні вказівки призначені для студентів освітнього рівня магістр другого року навчання освітньо-наукової програми “Інформаційна аналітика та впливи” (галузь знань 12 “Інформаційні технології”, спеціальність F3 (122) “Комп’ютерні науки”).
Keywords: інформаційні технології