Особистісна готовність майбутніх психоогів до профксійної діяльності - Леонідова, Тетяна (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2024)
Мета дослідження – теоретично обгрунтувати та емпірично дослідити особливості готовності майбутніх психологів до професійної діяльності. Практичне значення результати дослідження можуть бути використані у професійній підготовці майбутніх психологів в закладах вищої освіти, а також під час розробки програм підвищення кваліфікації практикуючих психологів. Отримані рекомендації сприятимуть вдосконаленню професійної підготовки психологів та підвищенню ефективності їхньої діяльності.
Keywords: професійна діяльність; психолог; професійна підготовка; майбутні психологи