New manual on historical phonetics and phonology - Пуряєва, Наталія (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2018)
The book review: Naenko G. M., Sukhoviy O. O. History of the Ukrainian language: Рractice Book on Phonetics and Phonology. Kyiv: Kyiv University, 2017.

Рецензія на книгу : Наєнко Г. М., Суховій О. О. Історія української мови : Практикум з фонетики й фонології. – 2-ге вид., перероб. й доп. – К. : ВПЦ “Київський університет”, 2017.
Новий посібник з історичної фонетики і фонології