Роль прив’язаності у формуванні страху смерті - Гарагуля Анастасія Олексіївна (My University, 2023)
У роботі проаналізовано теоретичні аспекти вивчення особливостей страху смерті як психологічного феномету та ролі психологічної прив’язаності особистості. Проведення емпіричного дослідження дало змогу визначити особливості переживання страху смерті у зв'язку з типами психологічної прив'язаності особистості та проаналізувати роль психологічної прив’язаності та особливості копінг-стратегій у осіб, що мають високу схильність до переживання страху смерті.