Напрямки та тенденції розвитку ресторанного господарства України у світлі проведення Євро-2012 - Дмитрієва, К. Є. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2011)
Розглянуто проблеми та можливості розвитку ресторанного господарства України. Конкретизовані заходи підвищення ефективності галузі у аспекті проведення ЄВРО-2012.

В статье рассмотрены проблемы и возможности ресторанного бизнеса Украины. Конкретизированы методы повышения эффективности предприятий в аспекте проведения ЕВРО-2012.

The problems and opportunities of restaurant facilities of Ukraine are considered. Efficiency measures are specified in the field aspect of the EURO-2012.
Keywords: ресторанне господарство; ЕВРО-2012; можливості та напрямки розвитку; ресторанный бизнес; restaurant facilities; EURO-2012; trends and possibilities of development