Розробка макету програмного забезпечення організації роботи студентів на кафедрі за умов дистанційного навчання. Клієнтське програмне забезпечення - Марченко Олег (My University, 2021)
В результаті досліджень було розроблено клієнтський застосунок для організації роботи студентів, з можливістю формування навчального графіку, створення й перевірки завдань для виконання студентами.