Психологічні предиктори емоційного вигорання працівників сфери інформаційних технологій - Швед Світлана Вʼячеславівна (My University, 2023)
У ході дослідження здійснено теоретичний аналіз проблеми емоційного вигорання та його звʼязку з параметрами психічного здоровʼя; виявлено рівень емоційного вигорання працівників сфери ІТ; порівнятно показники емоційного вигорання в різних групах працівників сфери ІТ; встановлено психологічні предиктори емоційного вигорання працівників сфери ІТ; розроблено рекомендації для профілактики емоційного вигорання працівників сфери ІТ на основі результатів дослідження.