Реалізація системи ПАРКС для мови Python згідно сучаних стандартів - Тєльцов Дмитро (My University, 2023)
Об’єктом роботи є сукупність програмних засобів, що забезпечують процес розробки і реалізації алгоритмів паралельної обробки інформації. Метою кваліфікаційної роботи є створення системи, яка дозволяла би реалізовувати паралелізацію алгоритмів з мінімальними зусиллями з боку користувача та, в разі потреби, легкого розширення цієї системи додатковим функціоналом. Інструментом створення є безкоштовний, вільно поширюваний редактор коду Pycharm community edition та мова розмітки тексту Typst, мова програмування Python. Використано фреймворк aiohttp, бібліотеку googlecloud-compute та інструмент контейнеризації Docker. Результат роботи: створено систему, яка дозволяляє реалізовувати паралелізацію алгоритмів. Ключові слова: ПАРКС, PYTHON, AIOHTTP, ПАРАЛЕЛЬНІ АСИНХРОННІ РЕКУРСИВНО КЕРОВАНІ СИСТЕМИ, GOOGLE CLOUD.