Статистичне оцінювання збалансованості показників розвитку ринку нерухомості - Ковтун, Наталія Василівна; Шибіріна, Світлана Олександрівна (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2013)
Розроблено систему статичних показників та здійснено оцінювання рівня збалансованості ринку нерухомості за рівнями його функціонування.

In the article was developed the system of statistical indicators of the real estate market. The balance of the real estate market was evaluated at the levels of its operation.
Statistical assessment of balancing real estate market
Keywords: рівень збалансованості ринку нерухомості; регіональна інвестиційна віддача будівництва об'єктів нерухомості; регіональна інвестиційна місткість будівництва об'єктів нерухомості; real estate balance level; regional return on invested capital of real estate construction; regional capital intensity of real estate construction