Розробка лабораторної роботи на мікроконтролері Arduino “виготовлення електронного замка” - Усік Андрій (My University, 2022)
В даній дипломній роботі мною було розроблено лабораторну роботу з виготовлення електронного замка на платформі Arduino. Даний пристрій керує низкою датчиків та периферійних пристроїв в залежності від варіанту (RFID-датчик, сервопривод, кнопки, LCD-дисплей, п’єза, мембрана клавіатура). Виконуючи дану лабораторну роботу, студенти навчаться працювати з платформою Arduino та керувати різними периферійними пристроями.