Створення програмної системи для аналізу часових рядів - Халецький Богдан Вадимович (My University, 2021)
В ході виконання кваліфікаційної роботи проведено аналіз та порівняння ефективності статистичних моделей та моделей на основі нейронних мереж. Проведено адаптацію та інтеграцію інструменту для моделювання часових рядів для вирішення прикладної задачі моделювання обороту товарів. Створено систему для отримання візуальної інформації для подальшої обробки із використання мікроконтролерів.