Розробка програми для виправлення граматичних помилок в тексті - Яковлев Владислав Олександрович (My University, 2021)
Розроблена програма, яка створює модель мови за допомогою тренування на великих текстових збірках. Також створена програма для випралення помилок в словах англійської мови та фреймворк для автоматичного закінчення слів на основі вводу з помилками.