Typification of regions of Ukraine by threats to social safety - Мезенцева Н.; Штельмах О. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2006)
Проведено типізацію регіонів України за складом, інтенсивністю вияву та темпами поширення загроз соціальної безпеки.
Типізація регіонів України за загрозами соціальної безпеки
Keywords: соціальна безпека; регіони України; типізація; соціальні загрози