INDOCTRINATION AS THE TOOL OF RUSSIA'S HYBRID WAR - Сафін, О. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2019)
Psychological peculiarities of the mechanism of indoctrination as a tool of modern hybrid war of Russia against Ukraine and its own people have been revealed. The principal social-psychological indicators of degradation of modern Russian ideology and forms of its realization in destructive forms of internal and external interaction have been considered. Key words: indoctrination, hybrid warfare, indicators of degradation, destructive forms.

Розкриваються психологічні особливості дії механізму індоктринації як інструмента гібридної війни сучасної Росії проти України та власного народу. Наводяться основні соціально-психологічні індикатори деградації сучасної російської ідеології і форми її реалізації у деструктивних формах внутрішньо- та зовнішньополітичної взаємодії. Ключові слова: індоктринація, гібридна війна, індикатори деградації, деструктивні форми.
IНДOКТРИНAЦIЯ ЯК IНCТРУМEНТ ГIБРИДНOЇ ВIЙНИ РOCIЇ