MAGNETIC MARKERS OF CRYSTALLINE BASEMENT STRUCTURE OF MIDDLE POBUZHYA (ON EXAMPLE OF GAIVORON-ZAVALLYA REGION) - Сухорада, А.; Решетник, М.; Хоменко, Р. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2008)
The complex magetic exploration for studying rocks of granulitic complex of Average Pobugge the Ukrainian shield is submitted. An anomalous magnetic field is produce the garnet-quartz- magnetite rock with high magnetic characteristics.

Представлені перші результати комплексних магнітометричних досліджень гранулітового комплексу середнього Побужжя Українського щита. Встановлено, що локальні магнітні аномалії створюються перш за все гранат-кварц-магнетитовими породами з високими магнітними властивостями.
МАГНІТНІ МАРКЕРИ СТРУКТУРИ КРИСТАЛІЧНОГО ФУНДАМЕНТУ СЕРЕДНЬОГО ПОБУЖЖЯ (НА ПРИКЛАДІ РАЙОНУ ГАЙВОРОН-ЗАВАЛЛЯ)