The problems of seismoacoustical investigation of dissipation and dispersion property of geological environment - Продайвода, Г. Т.; Маслов, Б. П. (Київський національний університет імені Тараса Шевченка, 2005)
The method of solution of dynamical equation by method of Grin function presented in the form of statically and dynamical components is considered.

Розглянуто метод розв'язку динамічного рівняння методом функцій Гріна, яку представлено у вигляді статистичної і динамічної складових.
Проблеми сейсмоакустичних досліджень дисипативних і дисперсійних властивостей геологічного середовища
Keywords: проблеми сейсмоакустичних досліджень; дисипативні властивості; дисперсійні властивості; геологічне середовище; динамічне рівняння; метод функцій Гріна; статична складова; динамічна складова problems of seismoacoustic researches; dissipative properties; dispersion properties; geological medium; dynamical equation; method of Grin function; statically component; dynamical component